ORGANIZATOR

Conference Republic je kompanija specijalizovana za organizaciju poslovnih događaja visokog profila. Ovi događaji imaju za cilj da kroz otvoren dijalog unaprede saradnju između najvažnijih činilaca na tržištima regiona.

Conference Republic posmatra region iz ugla investitora - kao jedinstveno tržište, i podstiče međudržavnu saradnju između zemalja regiona. Svaka od konferencija u organizaciji Conference Republic pokreće najvažnija pitanja iz oblasti regulative čijim se rešavanjem mogu otkloniti prepreke za strana ulaganja. Konferencije se izdvajaju aktuelnošću tema, kvalitetom govornika i velikim mogućnostima za sklapanje novih poslova.

Tim stručnjaka koji sačinjavaju Conference Republic odlikuje se višegodišnjim iskustvom u radu sa najvećim svetskim kompanijama iz različitih industrijskih oblasti. Osnivači kompanije su kao tim organizovali više od 100 izuzetno kvalitetnih događaja - konferencija, foruma, okruglih stolova, sajmova i promocija iz oblasti finansija, bankarastva, investicija, tržišta kapitala, infrastrukture, nekretnina, energetike, farmacije, trgovine, informacionih tehnologija i telekomunikacija.

Branislava Samardzic - foto Ivan Nakarada - foto Marijana Kremic - foto

Branislava Samardžić

Partner osnivač

branislava@conferencerepublic.com

Ivan Nakarada

Partner osnivač

ivan@conferencerepublic.com

Marijana Kremić

Partner osnivač

marijana@conferencerepublic.com

Biografija Biografija Biografija

 

Kroz vrhunske poslovne događaje, naš tim pomaže klijentima da dostignu svoje strateške ciljeve omogućavajuci im jedinstven marketinški nastup pred njihovom ciljnom grupom. Naša profesionalnost, pouzdanost i inovativnost su usmerene ka uspehu klijenta. Naše iskustvo to potvrđuje.